Όλα είναι εφικτά με το νέο P9 της Huawei

“Make it Possible” είναι το βασικό σύνθημα της Huawei και η ιστορία του σταρ της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ και των Μιλγουόκι Μπακς Γιάννη Αντετοκούνμπο δείχνει πως όλα είναι εφικτά.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει λοιπόν κάποιος γιατί ο παγκόσμιος κολοσσός της τεχνολογίας επέλεξε τον διεθνούς φήμης καλαθοσφαιριστή του NBA ως επίσημο ‘πρεσβευτή’ της νέας σειράς smartphones P9, που κυκλοφόρησε στα τέλη Μαΐου και στην Ελλάδα.
Η ιστορία της Huawei ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία  “Make it Possible”: μέσα σε λίγα χρόνια κατέκτησε την τρίτη θέση της παγκόσμιας αγοράς smartphones, ενώ η διοίκηση έχει βάλει ως στόχο την πρώτη θέση εντός της προσεχούς πενταετίας, κόντρα σε κολοσσούς όπως η Apple και η Samsung.
Ο κινεζικός όμιλος πρωτοπορεί όμως και στο μοντέλο ιδιοκτησίας και διοίκησης. Η Huawei είναι μία ιδιωτική εταιρεία η οποία δεν ανήκει στον ιδρυτή αλλά στους εργαζομένους της. Όταν ο Ren Zhengfei την ίδρυσε το 1987 κατείχε το 100% των μετοχών της. Σήμερα του ανήκει μόλις το 1% και το υπόλοιπο 99% ανήκει τους εργαζόμενους. Παράλληλα, εφαρμόζει ένα σύστημα συλλογικής διοίκησης με εναλλαγή του ρόλου του CEO μεταξύ της ηγετικής τριάδας.

https://youtu.be/mYaAmhXrNUc

Η Huawei ξεπερνά τους ανταγωνιστές της στις δαπάνες για έρευνα και καινοτομία (R&D),  εφαρμόζοντας ταυτόχρονα ένα εκτεταμένο πρόγραμμα  στρατηγικών συνεργασιών με ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας αγοράς σε εξειδικευμένους τομείς. Για παράδειγμα, για το νέο Huawei P9, η Huawei συνεργάστηκε με τη γερμανική Leica, ένα θρυλικό όνομα με ιστορία πάνω από έναν αιώνα στη φωτογραφική βιομηχανία. Στόχος της συνεργασίας να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία σε όσους αγαπούν τη φωτογραφία, ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς επαγγελματίες.
Είτε είστε λάτρης της ασπρόμαυρης φωτογραφίας και θέλετε το αυθεντικό στυλ της Leica χωρίς το βάρος μιας DSLR μηχανής, είτε ψάχνετε τα μοναδικά χρώματα και το φως που προσφέρουν οι δύο φακοί, το Huawei P9 σας καλύπτει απόλυτα. Η Huawei με το P9 προσφέρει μια συσκευή που έχει δημιουργηθεί από κορυφαίους βιομηχανικούς σχεδιαστές για να επιτευχθεί ένα εντυπωσιακό design με σμιλευμένες άκρες, κομμένες με διαμάντι και πανέμορφες καμπύλες!

https://youtu.be/D9AP6mgMozg

Με τη νέα σειρά smartphones P9 η οποία περιλαμβάνει επίσης τα μοντέλα P9 Lite και P9 Plus, και κυκλοφορεί σε δελεαστικά επίπεδα τιμών, η Huawei προσφέρει μια απόλυτα πειστική εξήγηση σε όσους παρατηρούν τις διαφορές μεριδίων με τους δύο μεγαλύτερους ανταγωνιστές της να μικραίνουν από τρίμηνο σε τρίμηνο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...