Η Eurobank Equities, Νο. 1 Χρηματιστηριακή στην Ελλάδα

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Eurobank Equities έρχεται πρώτη στην έρευνα της EXTEL, αποσπώντας επιπλέον μια σειρά από διακρίσεις στην ελληνική αγορά.

Για 3η συνεχή χρονιά η Eurobank Equities επιβεβαιώνει τη δεσπόζουσα θέση της στην ελληνική αγορά και αποσπά κορυφαίες διακρίσεις στη διεθνούς κύρους έρευνα EXTEL, όπου συμμετέχουν περίπου 20.000 επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού κλάδου από όλο τον κόσμο.

Η αξιολόγηση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών από χρηματιστηριακούς αναλυτές και εταιρίες ανέδειξαν τη Eurobank Equities Νο. 1 χρηματιστηριακή για τρίτη συνεχή χρονιά για την ελληνική αγορά, αλλά και το Τμήμα Ανάλυσης της Eurobank Equities, Νο. 1 Τμήμα Ανάλυσης για τέταρτη συνεχή χρονιά για την ελληνική αγορά. Τέλος, το Τμήμα Πωλήσεων της Eurobank Equities αναδείχθηκε Νο. 2 Τμήμα Πωλήσεων για δεύτερη χρονιά για την ελληνική αγορά.

Επιπλέον, σε ατομικό επίπεδο για πέμπτη συνεχή χρονιά, ο Σταμάτης Δραζιώτης – στέλεχος του Τμήματος Ανάλυσης της Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ – ανακηρύσσεται ο καλύτερος χρηματιστηριακός αναλυτής για την ελληνική αγορά.

Τα αποτελέσματα της έρευνας EXTEL επιβεβαιώνουν την κορυφαία πορεία που διαγράφει η Eurobank Equities τα τελευταία χρόνια στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά, καθώς κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των χρηματιστηριακών εταιριών όσον αφορά το μερίδιο αγοράς στο ΧΑ για επτά συνεχή έτη. Στο πρώτο 5μηνο του 2016 η εταιρεία παραμένει πρώτη με μερίδιο αγοράς 16,8% σύμφωνα με στοιχεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ αποτελεί την κύρια χρηματιστηριακή επιλογή για Έλληνες και ξένους θεσμικούς επενδυτές, καθώς και για περίπου 17.000 ενεργούς ιδιώτες πελάτες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...